Two Plus Two Publishing LLC
Two Plus Two Publishing LLC
 

Go Back   Two Plus Two Poker Forums > >

Notices

Software Discussions about gambling-related and poker software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2010, 01:11 AM   #5201
Brian O'Nolan
Carpal \'Tunnel
 
Join Date: Nov 2005
Location: Equal rights for Orcs!
Posts: 6,244
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

I have a ~ 3 yr old Toshiba laptop, 2 GHz Turion, 3 GB ram. Should I be able to 24 table Stars/HEM with minimal lag? That's pretty much all I have running, asides from a few AHKs which shouldn't make much difference at all, but anything more than 12 tables starts to give me significant performance problems. I've done most of the maintenance tweaks the HEM guys recommend.
Brian O'Nolan is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 01:25 AM   #5202
spellofmaya
grinder
 
spellofmaya's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Friday nights are killing me
Posts: 500
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Do you stack? Are the graphics messing up (parts of one table remaining over another)?
This was happening to me a while ago and getting a new (better) graphics card solved the problem for me.
spellofmaya is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 10:43 AM   #5203
mckrogh
Carpal \'Tunnel
 
mckrogh's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 6,450
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Anyone know if theres a script for closing sng's tables when busting out on cereus network?

Would it be easy to make in an AHK script?
mckrogh is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 07:45 PM   #5204
Rhibee
journeyman
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 210
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

I'm using two AHK scripts. One of them highlights whatever window my mouse hovers over. The other one clicks a certain area of the active window which corresponds to fold. (I realise it's a very crude method but I use Placemint to size my tables and this is the only way I could work out how to implement hotkey fold on iPoker.)

I would like to adapt the "Folding" script to not move the cursor when it clicks. I've been reading about using post message but have no idea how to implement it.

This is my folding script:
Code:
;
; AutoHotkey Version: 1.x
; Language:       English
; Platform:       Win9x/NT
; Author:         A.N.Other <myemail@nowhere.com>
;
; Script Function:
;	Template script (you can customize this template by editing "ShellNew\Template.ahk" in your Windows folder)
;

#NoEnv  ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases.
SendMode Input  ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability.
SetWorkingDir %A_ScriptDir%  ; Ensures a consistent starting directory.

xbutton1::

{
Click 475, 470
Click 186,424

}
return
Any help would be much appreciated, thank you.
Rhibee is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 08:50 PM   #5205
rubbishaka80
grinder
 
rubbishaka80's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 572
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

You could look into MouseGetPos and MouseMove to remember the mouse's position before clicking and return it there afterward.
rubbishaka80 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 03:30 AM   #5206
Rhibee
journeyman
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 210
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Quote:
Originally Posted by rubbishaka80 View Post
You could look into MouseGetPos and MouseMove to remember the mouse's position before clicking and return it there afterward.
Thank you, all sorted.
Rhibee is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 04:33 PM   #5207
Smiley q-_-p
stranger
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Is there any software that will automatically search all of the players at my table (FullTilt player search) and notate how many tables/stakes they are playing on the full tilt notes?
Smiley q-_-p is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 03:09 AM   #5208
BWillie
veteran
 
BWillie's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seaworld
Posts: 2,629
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

In HEM, I'd like to see what my stats are for holecards at a given position. IE - 55 or 78s in EP, MP, CO, BTN

I've read these stickies and tried to search and can't find anything. Can anybody help me out?
BWillie is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 06:10 AM   #5209
BeaucoupFish
Pooh-Bah
 
BeaucoupFish's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Touched by His Noodly Appendage
Posts: 4,203
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Quote:
Originally Posted by BWillie View Post
In HEM, I'd like to see what my stats are for holecards at a given position. IE - 55 or 78s in EP, MP, CO, BTN

I've read these stickies and tried to search and can't find anything. Can anybody help me out?
You can filter for position (first tab of filters) and hole card (second tab), or even easier just use the report called "Position" and filter by hole cards.
BeaucoupFish is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 08:11 PM   #5210
cocowheats
banned
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 340
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

my poker tracker keeps observin hand but doesnt import them, how can i get them to import all hands. it occasionally imports some
cocowheats is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 08:14 PM   #5211
fozzy71
Carpal \'Tunnel
 
fozzy71's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 8 Mile + 2.5
Posts: 37,136
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Importing observed hands and using them in your database is against most site's TOS. PT3 (and HM) pre-fetch one hand per table so you can see the HUD to aid with table selection only.
fozzy71 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2010, 11:02 PM   #5212
jukofyork
Carpal \'Tunnel
 
jukofyork's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Glastonbury Grove
Posts: 11,304
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")



^-- If my new PSU doesn't fix my PC problems then this is me tomorrow!!!

4 new HDDs, 3 days installing new OS, a new PSU and counting...

/end rant.

Oh and did I mention I hate PCs?

/end extremely tilted rant.

Juk
jukofyork is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 12:57 AM   #5213
Antidote
adept
 
Antidote's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 713
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Is there any software or script out there that will activate Full Tilt tables and bring them to the front when my mouse is over them? Thanks.
Antidote is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 08:59 AM   #5214
manndl
banned
 
manndl's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,469
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

is there any program for mikrogaming s&g?
manndl is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 04:30 PM   #5215
drnkyourmlkshk
grinder
 
Join Date: Jul 2009
Location: DENVER
Posts: 499
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

I made a thread about issue my bad.
Contacted pokertracker 4 times in a week and still no response. They send confirmation emails and thats it. I purchased 2 yrs ago and last month while outta town had a virus ruim pc completely.

All i need is my product and key number. Ill repurchase if necessary.
Ive provided my email and even phone number in each unsuccseful attempt. What gives?
drnkyourmlkshk is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 05:44 PM   #5216
_dave_
_Pooh_Bah_
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK (or what remains of it)
Posts: 12,707
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

You can find your PT3 product key on their site when you log in to "my account" I think. You won't need to re-purchase. Also post in the bit PT3 thread in the commercial software subforum if you want to hurry them along.
_dave_ is online now   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 08:58 PM   #5217
chopasaurus
stranger
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

I haven't used HEM for a while now, and after getting a new laptop I have installed it all again. Not sure if I have missed something in the start up but on PS, I set it to record my Handhistories in a new folder I created. HEM is recognising when I'm playing but can't find any hands to import.
The folder I looked at isn't saving any hands either. Just wondering is this because I changed the original folder where PS saves the hands , or some other reason. Cash or tourny it doesn't matter... Any ideas?
chopasaurus is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 09:31 PM   #5218
fozzy71
Carpal \'Tunnel
 
fozzy71's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 8 Mile + 2.5
Posts: 37,136
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Quote:
Originally Posted by chopasaurus View Post
I haven't used HEM for a while now, and after getting a new laptop I have installed it all again. Not sure if I have missed something in the start up but on PS, I set it to record my Handhistories in a new folder I created. HEM is recognising when I'm playing but can't find any hands to import.
The folder I looked at isn't saving any hands either. Just wondering is this because I changed the original folder where PS saves the hands , or some other reason. Cash or tourny it doesn't matter... Any ideas?
Yes, you probably dont have permission from windows to write files to the folder you picked. Use the default folder it creates under your \users account. If you cant see it un-hide the folder. Make sure the HH folder is listed in HM auto import folder list (auto-detect).

http://faq.holdemmanager.com/questio...er+Stars+Setup

http://faq.holdemmanager.com/questio...es+in+Windows+
fozzy71 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 12:53 AM   #5219
chopasaurus
stranger
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Thanks alot man.
chopasaurus is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 05:28 AM   #5220
R6MC
grinder
 
R6MC's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 569
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

my HEM started messin around and my settings aren't like they used to be..

top middle of every table there is table VPIP/PFR stats and AVG POT listed,

underneath that I am showing 3 screen names from those on the table and an amount beside each<--- I'm looking to eliminate this

had it done before can't remember how, sure it's a simple fix

thanks
R6MC is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 08:26 AM   #5221
fozzy71
Carpal \'Tunnel
 
fozzy71's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 8 Mile + 2.5
Posts: 37,136
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

hud options > player preferences > appearance

turn off [ ] Show Table Avgs and change Number of Pots to 0
fozzy71 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 02:14 AM   #5222
vinyard
adept
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,166
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Strange problem. I use bet pot (I also use StarsAssistant) and have my scroll button set to 3XBB for an open and PSR for a raise. At least twice today my bet sizing was off by exactly a factor of ten. Once instead of opening for 3BB I opened for 30BB, once after raising up a limper I raised to 40BB instead of 4BB. Any ideas?
vinyard is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 02:43 AM   #5223
_dave_
_Pooh_Bah_
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK (or what remains of it)
Posts: 12,707
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

not good stakes? I'm thinking it's missed a decimal point from either the pot amount or call button. Way to tell is to run it in debug mode, but if it's a rare occurrence i's obv. very hard to debug
_dave_ is online now   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 03:43 AM   #5224
Sly Caveat
Carpal \'Tunnel
 
Sly Caveat's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 8,641
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

I'm looking for a script that will superimpose a clock on the table that will tell me how long a table has been open; just a tiny clock in the corner. Any ideas?
Sly Caveat is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 04:13 AM   #5225
_dave_
_Pooh_Bah_
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK (or what remains of it)
Posts: 12,707
Re: ** Quick Questions & Answers Thread ** LC / OT (aka: "Ask _dave_ & Juk")

Yeah I'm thinking that'd be very handy for blind timings, been meaning to make one for a while now. I'm not sure anything already exists, the only program that may iirc do it already is don-indicator.
_dave_ is online now   Reply With Quote

Reply
      

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2017, Two Plus Two Interactive
 
 
Poker Players - Streaming Live Online