Two Plus Two Publishing LLC
Two Plus Two Publishing LLC
 

Go Back   Two Plus Two Poker Forums > > >

MPN Microgaming Poker Network Simple and streamlined. Fast and futureproof. Safe and fair. Brand new software out now!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2018, 08:04 PM   #151
xLAGERTHAx
grinder
 
xLAGERTHAx's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 454
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

I also want to hide my achievements/badges at the tables and even though FAQ says that there is a 'Privacy' section and button you can click at the bottom of the page to do so, it simply doesn't exist (or not that I can find anyway)...
xLAGERTHAx is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2018, 11:27 PM   #152
MPN Peter
MPN rep
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 319
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by noanic View Post
what the **** is wrong with the prima poker mission .. i did the challenge 2 times today and yestarday . Then i read the forum.. and download the new softfare and did it again.. while this process i might well spent well over 50 60 euro becus of my stubbornness. and tilt issuses in the process..
and yet it say. we can;'t registed you to this tournament when i re open the old software..
Hi Noanic,

I just tested receiving the ticket on the new Prima client, logging out, logging into the classic client, and then registering for the 1,000 Prima Poker Mission tournament. There were no issues for me.

Please make sure to register for the correct 1,000 Prima Poker Mission as the tickets are for individual tournaments. You cannot use the ticket you earned on the 13th for the 1,000 Prima Poker Mission on the 15th - it must be for the one on the 14th.

If this has not solved your issue, please ask the operator that you play on to look into your account

Quote:
Originally Posted by xLAGERTHAx View Post
Where is the 'Preferences/settings' option to be able to set things up the way I would like. I don't have any options. Just one example of this is the time. Currently, the time here is 9:36 am. I look at the MTT schedule and it states that the next one starts at 22:45. I want to be able to see when things are running in the time I know, not have to spend ages trying to figure out a different timezone and how that matches my own.
Currently you can edit those type of settings on the tables. I recommend that you open up a play money cash table and change from there - click on the 3 bars in the top left on the table, then on "Settings"

Quote:
Originally Posted by xLAGERTHAx View Post
Why doe's no tournament lobby pop up (there's just a description about it to the right hand side)? Previously a lobby pops-up and when an MTT is running, you can click on a player and bring up his table to view it. Now there isn't even a tournament lobby. The only option given is to 'register' and even once that's done, there's still no tournament lobby.
This feature does not currently exist on the new Prima client. You are in the correct thread to give the feedback that you have done. You can also suggest the same in the feedback section of the prima client (first option in the 2nd screenshot you posted)

Quote:
Originally Posted by xLAGERTHAx View Post
I have to say that, I don't like the new software at all if this is the finished product. It looks to me like you've removed 3/4 of the old software in regards to the details/settings/options etc...etc...and that this is an inferior 'dumbed-down' version.
From Alex a bit earlier ITT:

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
Think of the product we've just released as a beta, if you like. We know it's not finished. Thanks to the feedback we've received, we don't have to guess about what is important to players, and hence we will not be wasting any time on things which don't generate value.
...
Right now, I think about 50% of players (mostly recreational players, to whom the simplified experience is most suitable) would have a better experience on the new client. The other 50% would be better off sticking to the old download. We've got lots of work still to do to make the new client better for the majority, but it's what we are working on right now.
Quote:
Originally Posted by xLAGERTHAx View Post
Currently I can still play on the old software which is fine but, if that option is removed and the only choice is this new software (in it's current state), then it's highly likely i'll be withdrawing my money and won't be returning.
Alex:

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
We don't have a specific date in mind yet. For the majority of users, we don't plan to upgrade until we're comfortable that the new experience is far superior to the old one.

However in some specific cases, we may need to upgrade users sooner, for technical or regulatory reasons. No plans yet, but it is something that I think it likely to happen.

Quote:
Originally Posted by xLAGERTHAx View Post
I also want to hide my achievements/badges at the tables and even though FAQ says that there is a 'Privacy' section and button you can click at the bottom of the page to do so, it simply doesn't exist (or not that I can find anyway)...
Regarding badges and your privacy concerns:

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
Sorry about this. We had to make this choice for compatibility reasons when the new client was released. We will reinstate the ability to hide these badges in future.
MPN Peter is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2018, 12:26 AM   #153
xLAGERTHAx
grinder
 
xLAGERTHAx's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 454
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MPN Peter View Post
Currently you can edit those type of settings on the tables. I recommend that you open up a play money cash table and change from there - click on the 3 bars in the top left on the table, then on "Settings
Thanks for your response and the info regarding various things that you provided...

Managed to change the timezone which at least makes playing MTT's a whole lot easier.

Think it would be better if players didn't have to go through the process of opening tables etc...in order to make these simple changes though. IMO, these options should be a part of the main lobby, like they are in the old client (under preferences).
New players opening the Prima client aren't going to be aware of having to do this and are probably going to be searching around the lobby for the options, which will no doubt end up with them thinking that there aren't any options (like I did).
No other poker site I play on requires my having to go through this process in order to change basic options such as timezone settings and that particular option for example is an important one that players look to change fairly quickly, especially as you have players from all around the world logging in on multiple time zones and a client set to one particular timezone by default.

Also of note...when I sat on the cash table in order to make these changes, it wouldn't let me 'sit out' (which is what I wanted to do in order to solely focus on making changes). Thankfully no one sat at the table whilst I was there as, I would've been annoyed at being forced to play and having to multitask, when all I was there for was simply to make some changes.

I don't see how the above situation 'simplifies' a players experience of the new client - if anything it makes it complex and frustrating for a player IMO.
xLAGERTHAx is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2018, 09:31 AM   #154
noanic
newbie
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 16
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

if anybody knows if we keep play on old client do we still get ticket for prima challenge.. or we indeed need to play on new client ?
also the prima tournamnet aswell ?
if anybody confirn it it would be nice..
dont want to use the new client.

Play 1 Sit & Go of at least €5.50. Fish Party does not count >> does heads up turbo / or even double up count ?? since 6 man sit and go never runs ??
noanic is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2018, 09:56 AM   #155
KossuKukkula
veteran
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,092
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by noanic View Post
if anybody knows if we keep play on old client do we still get ticket for prima challenge..
No.
KossuKukkula is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2018, 02:06 PM   #156
Archang3l
enthusiast
 
Archang3l's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 73
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by noanic View Post
if anybody knows if we keep play on old client do we still get ticket for prima challenge.. or we indeed need to play on new client ?
also the prima tournamnet aswell ?
if anybody confirn it it would be nice..
dont want to use the new client.

Play 1 Sit & Go of at least 5.50. Fish Party does not count >> does heads up turbo / or even double up count ?? since 6 man sit and go never runs ??
You need to play at new client but after you completed missions you can go back to old client to register and play the tournament.
Archang3l is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 10:27 AM   #157
MPN Alex
centurion
 
Join Date: Jul 2018
Location: Isle of Man
Posts: 154
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
We believe we've identified the cause of the sitting out issue in cash games.

We are making a configuration change right now that will make the issue a lot less likely to happen. A side effect of this is that players will be able to sit out for a lot longer in cash games (up to 1 hour, as opposed to 5 minutes currently).

When we've resolved the underlying problem we will change this back.

Please let me know if you continue to experience the issue as frequently as before.
We have just deployed a server-side update to fix this problem.

Before we change the sitting out timer back to what it was before, I thought I'd get 2+2's thoughts on how long it should be.

With our previous setting, you can sit out in a 3+ handed game for up to 5 minutes. If you don't sit back in within the 5 minutes, you'll be removed from the table.

Is 5 minutes long enough? Too long? Too short?

For Heads-Up, we only allow 30 seconds of sitting out. This is because we believe that if you sit at a Heads-Up table, you should be willing to play whoever joins you. If you choose not to play when an opponent joins, we'll remove you from the table after 30 seconds. However, I'm willing to listen to alternative views, if anybody believes we should remove people more quickly or more slowly.
MPN Alex is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 10:52 AM   #158
KossuKukkula
veteran
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,092
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

I can live with five minutes. People can't really complain about that because mtt breaks are allso five minutes.
KossuKukkula is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 11:25 AM   #159
Archang3l
enthusiast
 
Archang3l's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 73
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

I think for heads up 30 second is good.I dont like to wait more than a minute to take table when opponent don't want to play at anonymous tables.It's not good for the game.
Archang3l is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 12:53 PM   #160
thexfale
enthusiast
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 91
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
We have just deployed a server-side update to fix this problem.

Before we change the sitting out timer back to what it was before, I thought I'd get 2+2's thoughts on how long it should be.

With our previous setting, you can sit out in a 3+ handed game for up to 5 minutes. If you don't sit back in within the 5 minutes, you'll be removed from the table.

Is 5 minutes long enough? Too long? Too short?

For Heads-Up, we only allow 30 seconds of sitting out. This is because we believe that if you sit at a Heads-Up table, you should be willing to play whoever joins you. If you choose not to play when an opponent joins, we'll remove you from the table after 30 seconds. However, I'm willing to listen to alternative views, if anybody believes we should remove people more quickly or more slowly.
Thank you Alex and sorry for going hard on you in my previous posts! The network was stagnating for a long time and I thought it's going to be no different this time but you really seem to care which is really great to see!

For the sit out time, I think it depends how reg friendly you want to be. If someone is playing 12 tables and want to sit out next BB on all tables before taking a break than I guess 5 mins isn't enough but than again, more than 5 mins seems too much so I think it's fine. Peace!
thexfale is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2018, 05:29 AM   #161
MPN Alex
centurion
 
Join Date: Jul 2018
Location: Isle of Man
Posts: 154
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Thanks guys. We're changing back to 5 minutes today.
MPN Alex is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 03:16 AM   #162
MachinegunGrinder
newbie
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 48
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Hi,

how can I remove this loss limit thingy? Just getting this pop up after not even loosing 100bb

https://gyazo.com/1b62a3c0f56d273d4a5495695a7475fc

Cant rebuy at any table anymore, thats REALLY annoying
MachinegunGrinder is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 05:30 AM   #163
Archang3l
enthusiast
 
Archang3l's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 73
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Is there any problem with today's missions?I played 3 MTTs of at least €1.10 and keep playing 10 NL and higher cash games since the morning but didnt get any ticket for the tomorrow night.

Edit: Nvm, I just got the ticket.

Last edited by Archang3l; 08-18-2018 at 05:38 AM.
Archang3l is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 06:24 AM   #164
American Express
grinder
 
American Express's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 441
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MachinegunGrinder View Post
Hi,

how can I remove this loss limit thingy? Just getting this pop up after not even loosing 100bb

https://gyazo.com/1b62a3c0f56d273d4a5495695a7475fc

Cant rebuy at any table anymore, thats REALLY annoying
This is not on Microgamings side, this is on your skin. I had same problem earlier. Contact your skins support.
American Express is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 06:55 AM   #165
thexfale
enthusiast
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 91
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MachinegunGrinder View Post
Hi,

how can I remove this loss limit thingy? Just getting this pop up after not even loosing 100bb

https://gyazo.com/1b62a3c0f56d273d4a5495695a7475fc

Cant rebuy at any table anymore, thats REALLY annoying
It happened to me back in the day after registering account on Betsson (i think) and the limit got removed just after my account got verified.
thexfale is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 02:28 PM   #166
Purasevic
grinder
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 668
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

I have used Neteller for deposit and withdrawal option as credit card was not available in my country.But from Oct 16th Neteller will charge 2.5% for every upload transactions.

Any chance this will be resolved so players dont have additional costs for deposits?
Purasevic is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 02:52 PM   #167
MPN Peter
MPN rep
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 319
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by Purasevic View Post
I have used Neteller for deposit and withdrawal option as credit card was not available in my country.But from Oct 16th Neteller will charge 2.5% for every upload transactions.

Any chance this will be resolved so players dont have additional costs for deposits?
Hi Purasevic, as per the loss limit question above, this is dependent on whichever Skin/Operator you play on.

You would need to contact their support team directly to see what other options you have for your transactions
MPN Peter is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 04:19 PM   #168
KossuKukkula
veteran
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,092
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by Purasevic View Post
I have used Neteller for deposit and withdrawal option as credit card was not available in my country.But from Oct 16th Neteller will charge 2.5% for every upload transactions.

Any chance this will be resolved so players dont have additional costs for deposits?
Upload means only depositing from a bank account, credit card or skrill. Uploading doesn't mean transferring from bookers etc.
KossuKukkula is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 05:05 PM   #169
Purasevic
grinder
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 668
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by KossuKukkula View Post
Upload means only depositing from a bank account, credit card or skrill. Uploading doesn't mean transferring from bookers etc.
If i want to deposit via Neteller i have to upload from bank transfer or cc.So neteller is charging me 2.5% not the mpn skin. Anyway on Nordicbet that is only option for me.
Purasevic is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 05:19 PM   #170
KossuKukkula
veteran
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,092
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by Purasevic View Post
If i want to deposit via Neteller i have to upload from bank transfer or cc.So neteller is charging me 2.5% not the mpn skin. Anyway on Nordicbet that is only option for me.
My bad. Thought you ment when you are cashing out from mpn to neteller and thay charge you for that. Can you use paysafecard? Imo they don't charge you anything. Obv iif neteller is the only way they allow then my bad again.

Last edited by KossuKukkula; 08-18-2018 at 05:25 PM.
KossuKukkula is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 06:18 PM   #171
Purasevic
grinder
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 668
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by KossuKukkula View Post
My bad. Thought you ment when you are cashing out from mpn to neteller and thay charge you for that. Can you use paysafecard? Imo they don't charge you anything. Obv iif neteller is the only way they allow then my bad again.
Paysafe is not available for European third world countries im afraid

Anyway I plan to upload lots of money before that,or deposit 20k after new rule which is minimum amount for which they dont charge 2.50% fee
Purasevic is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 09:54 PM   #172
xLAGERTHAx
grinder
 
xLAGERTHAx's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 454
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Was just having a look around the new Prima poker client (am still playing on the old software) and thought i'd give some feedback on a couple of things I noticed that, IMO could do with being addressed:

In the below pic of the lobby, the portion given to showing MTT's (outlined in red) is too short in height and therefore doesn't show enough games at initial glance (in other words, you have to do excessive amounts of scrolling/searching to find games). To make matters worse, there's also no buy-in filter (which would've at least helped reduce some of that scrolling/searching) and this is something I feel should be a mandatory inclusion for any poker client running in 2018.

There seems to be a lot of unnecessary wasted space above (as outlined in blue). that IMO could be better utilized to lengthen the height of the MTT portion and therefore show more MTT's (than the current 9 games at a time) that a player is currently able to see at first glance.



I would also like the option to be able to hide casino links when at the poker tables. Currently (as outlined in red and shown in the below pic) there are a number of casino items being shown. I would prefer it if my tables we're free of being surrounded by unwanted links/pics/items/distractions etc...and less busy so, I can focus on what i'm there for (which is to simply play poker).

xLAGERTHAx is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 11:05 PM   #173
xLAGERTHAx
grinder
 
xLAGERTHAx's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 454
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Also, some serious issues with your 'custom' filter options...

If you take a look at the following pic, you will see that I have tried to filter out games I don't wish to see (I have unchecked 'satellites' and 'freerolls'). Yet, after doing so, you can clearly see (as outlined in blue) that these games I filtered out are still showing.



The problem lies in the fact that, those game still showing are also turbos/rebuys/freezeouts/flips etc...which means that in order to get rid of a satellite game (that happens to also be a turbo and rebuy for example), I not only need to uncheck satellite but, also uncheck turbo and rebuy. That would then get rid of that particular type of satellite - Great!

What's not so great is the fact that in my doing that, it will also result in getting rid of every other normal turbo and rebuy game (that isn't a satellite) in the schedule too (eg: the games I was solely trying to see in the first place)!

So, to get rid of all the satellites (for example), I currently pretty much need to uncheck 'everything' in the custom drop down menu, which in turn leaves me with next to nothing showing in the schedule at all...LOL
xLAGERTHAx is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2018, 10:56 PM   #174
JimmyTimmy
stranger
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 13
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

.
JimmyTimmy is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2018, 10:57 PM   #175
JimmyTimmy
stranger
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 13
Re: Official MPN - Microgaming Poker Network Thread

Quote:
Originally Posted by MPN Alex View Post
My colleague Peter, our Poker Room Manager, has just launched two new threads here.

UCOP IV - 1,000,000 Guaranteed Series - 9th to 23rd September 2018 - We are looking for feedback on our biggest ever Universal Championship of Poker, planned for this September.

Online Tournament Feedback Thread - For feedback and updates about our online tournaments.

Please get involved!



We don't prohibit this currently, although you should be careful to follow the other rules around third-party software. We have a clear Game Integrity Policy which can be found here: https://mpn.poker/wp-content/uploads...y-v2017.08.pdf

We can't guarantee that future updates to our software won't break your tool, however. And we may change our rules on HUDs and tracking software in future.



It will be next week. Grosvenor is in the middle of holding a major live event, and has decided to hold off on the launch for a few days.

Thanks. That's good to hear, the specific skin I play on can't punish me for this too right? I mean, if you say it's ok to use such a tracking-software the specific skins/sites on your network shouldn't be able to punish me for it, right? I just wanna be sure that no one can ban or punish me in anyway if I somehow can make a tracker work. Thanks
JimmyTimmy is offline   Reply With Quote

Reply
      

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2008-2017, Two Plus Two Interactive
 
 
Poker Players - Streaming Live Online