Two Plus Two Publishing LLC Two Plus Two Publishing LLC
 

Go Back   Two Plus Two Poker Forums > >

Notices

Commercial Software Discussion of commercial gambling-related / poker software & commercial graphics modifications

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2017, 08:43 AM   #13051
morphingbuildups
adept
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,114
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Question: I backed up my database (PT4) on my PC,
Then tried to upload it to PT4 on my laptop, and I get a message about the databases being stored on different Postgres, how do I get around this?
morphingbuildups is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 11:35 AM   #13052
IHaveThreePair
grinder
 
IHaveThreePair's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: SWUK
Posts: 654
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by morphingbuildups View Post
Question: I backed up my database (PT4) on my PC,
Then tried to upload it to PT4 on my laptop, and I get a message about the databases being stored on different Postgres, how do I get around this?
you shouldn't need to upload to database, you can just re-import the hands from the processed folder on your PC and move that across to your Laptop
IHaveThreePair is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 04:19 AM   #13053
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by morphingbuildups View Post
Question: I backed up my database (PT4) on my PC,
Then tried to upload it to PT4 on my laptop, and I get a message about the databases being stored on different Postgres, how do I get around this?
In most cases the different PostgreSQL versions won't matter and the backup should restore OK. The only exception being if you're trying to restore to a significantly older version of PostgreSQL, but in that case you can just update PostgreSQL on your 'new' computer to the same version as the 'old' one. Restoring to newer PostgreSQL versions shouldn't cause any problems - that's part of the normal process when you want to update PostgreSQL to a new major version.

--WhiteRider
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 07:55 AM   #13054
4-Star General
adept
 
4-Star General's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,000
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

I have a question regarding copyright, can you PM me a email where I can ask and get a precise answer? Ty
4-Star General is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 08:53 AM   #13055
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by 4-Star General View Post
I have a question regarding copyright, can you PM me a email where I can ask and get a precise answer? Ty
Please open a Support Ticket with your question.

--WhiteRider
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 09:00 AM   #13056
4-Star General
adept
 
4-Star General's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,000
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

done, ty
4-Star General is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 02:10 AM   #13057
weltis
stranger
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 12
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Question. I play on ignition and use the hand converter to put hands into PT4. Everything works fine but the all in adjusted EV doesn't work, it just displays the same numbers as my C won. Any way to fix this? Thanks.
weltis is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 02:49 AM   #13058
Tapir Currency
stranger
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Should I make app that is like PokerTracker 4 but in mobile phone? User could enter moves on table and app save everything and analyse it. App would tell procents and recomend moves to player. If this idea is good what price I should sell it. Is 100$ per month too much if user can make that in one week. And do someone know how much money i can make these pokerbot that tell me what I should do?
Tapir Currency is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 05:55 AM   #13059
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by weltis View Post
Question. I play on ignition and use the hand converter to put hands into PT4. Everything works fine but the all in adjusted EV doesn't work, it just displays the same numbers as my C won. Any way to fix this? Thanks.
We do not support Ignition so we can't promise that hands converted by a third party product will work correctly in PokerTracker 4.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 11:02 PM   #13060
mrfunnywobbl
grinder
 
mrfunnywobbl's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Sentient Ant Colony
Posts: 400
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hello Rob,

I was reviewing my hands recently and I saw somehow in notes, for some players it showed their 3bet ranges and other notes in your note system that I had not made myself. I just looked now and cannot find this, but I am wondering how/where PT4 does this itself and how I can get more of these notes if I add notes to HUD.
mrfunnywobbl is online now   Reply With Quote
Old 08-29-2017, 07:08 AM   #13061
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by mrfunnywobbl View Post
I was reviewing my hands recently and I saw somehow in notes, for some players it showed their 3bet ranges and other notes in your note system that I had not made myself. I just looked now and cannot find this, but I am wondering how/where PT4 does this itself and how I can get more of these notes if I add notes to HUD.
Those would be notes made by the NoteTracker tool which is enabled by default in PokerTracker 4. You can access NoteTracker via the 'PokerTracker+' menu item and for further details see this guide.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 05:19 AM   #13062
emeriaa
old hand
 
emeriaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: finland
Posts: 1,237
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hey

My database got too big on PT4 and I had to create a new one (exported some hands - imported them into the new one). Computer ran out of memory when I tried to rebuild cache and importing didn't work without it.

Is there any way to import my player aliases from old database into the new one ?
emeriaa is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 05:26 AM   #13063
el.gar
stranger
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hello pokertracker, i have the problem that pt4 doesn´t import correctly my hands and it appears a question mark next to my nickname, also i used two differents pokerstars clients so probably something is wrong and this thing happen and i remember that before i have a different symbol,i attach image to be more clear, what is the problem?solution?

https://gyazo.com/b0431319a65c58d536539d399e1ed581

Thanks in advance
el.gar is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 07:33 AM   #13064
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by emeriaa View Post
My database got too big on PT4 and I had to create a new one (exported some hands - imported them into the new one). Computer ran out of memory when I tried to rebuild cache and importing didn't work without it.

Is there any way to import my player aliases from old database into the new one ?
Aliases are stored in the database and will only transfer via Backup & Restore and to perform database functions such as rebuilding the cache and backup/restore then you generally need as much free space as the size of existing database.

Quote:
Originally Posted by el.gar View Post
Hello pokertracker, i have the problem that pt4 doesn´t import correctly my hands and it appears a question mark next to my nickname, also i used two differents pokerstars clients so probably something is wrong and this thing happen and i remember that before i have a different symbol,i attach image to be more clear, what is the problem?solution?
We have a guide for getting things setup with PokerStars here. PokerTracker 4 only supports English so both hand histories and poker table graphics such as the "Fold" button all need to be in English. If you need any further assistance getting things configured then please open a Support Ticket.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 11:45 PM   #13065
lummy8
centurion
 
Join Date: Sep 2014
Location: SmallBlind
Posts: 121
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Dear Support,

I just upgraded my PT4 holdem from small stakes. I wonder if there is anything else that i need to do? Can i play high stakes immediately? Do i need to update my PT4?

Thank you.
lummy8 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2017, 05:40 AM   #13066
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by lummy8 View Post
I just upgraded my PT4 holdem from small stakes. I wonder if there is anything else that i need to do? Can i play high stakes immediately? Do i need to update my PT4?
The license change after upgrading takes place on our end so all you need to do is restart PokerTracker 4 and you can import the higher stakes hands although if you play tournaments and find that the HUD isn't working at the higher stakes tables then rebuilding your database cache should resolve that.

If you need to do that click "Database -> Database Management", click your database then "Rebuild Cache -> Full Cache Rebuild". Be prepared for this to take a considerable amount of time if you have a large database, so you'll want to run it when you're not using PokerTracker 4 for a while (such as overnight maybe). Make sure that your computer does not power itself off or go to sleep while it's running or you will need to run it again from the start.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2017, 03:21 PM   #13067
illwhisky
stranger
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hey,
Does anyone of you have experiences with fulldeckpoker and PT4? I ask because I didnt find if PT4 is supporting this site.
Thank you for sharing your experiences PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Gesendet von meinem KFDOWI mit Tapatalk
illwhisky is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2017, 06:01 AM   #13068
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by illwhisky View Post
Does anyone of you have experiences with fulldeckpoker and PT4? I ask because I didnt find if PT4 is supporting this site.
According to their website and installer file they use Ongame software so please refer to this guide to set things up with PokerTracker 4.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2017, 09:13 AM   #13069
LeaksSuck
old hand
 
LeaksSuck's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,803
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hey,

quick filtering question:
How do I make a report starting at tourney id X and finishing at tourney id Y exactly?
Setting exact time span including hours, minutes and seconds would also do if that's easier to manage.

Thanks in advance
LeaksSuck is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2017, 12:33 PM   #13070
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by LeaksSuck View Post
quick filtering question:
How do I make a report starting at tourney id X and finishing at tourney id Y exactly?
You can do that with the following expression filter in 'My Reports':

Code:
tourney_summary.tourney_no between 'X' and 'Y'
Note that you need the single quotes around the tourney numbers when using the expression.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2017, 12:39 PM   #13071
LeaksSuck
old hand
 
LeaksSuck's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,803
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Thx!
LeaksSuck is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2017, 07:00 AM   #13072
IHaveThreePair
grinder
 
IHaveThreePair's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: SWUK
Posts: 654
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

I'm really struggling to get PT to import Spin N Go Max results properly - it never seems to record the buy-in correctly, record the result correctly, and my Net Adjust it all over the place.
IHaveThreePair is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2017, 02:47 PM   #13073
PokerTracker
Pooh-Bah
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,482
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Quote:
Originally Posted by IHaveThreePair View Post
I'm really struggling to get PT to import Spin N Go Max results properly - it never seems to record the buy-in correctly, record the result correctly, and my Net Adjust it all over the place.
Support for this new tournament type has not yet been added so if you would like to be automatically notified on that please open a Support Ticket. It would also help if you could attach a sample of hand history and tournament summary files that aren't working for you. By default PokerTracker 4 moves your processed hand histories and summary files to your 'Processed' folder which you can access via the "File -> Open User Data Folder" option.

- Rob
PokerTracker is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2017, 06:20 PM   #13074
ezdonkey
veteran
 
ezdonkey's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: MAKING STEEL
Posts: 2,857
Re: PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Hmm, is there some big "reset button" for all settings?

My cash game hands show up fine, but whenever I try searching through any tournament hands (through reports, statistics or whatever) it shows as blank. I've tried nullifying any settings that would cause this but can't seem to find a reason what does cause this. Restart didn't help. Hands/stakes have shown up just fine in the past.
ezdonkey is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2017, 12:35 AM   #13075
Sev Mile Dogg
grinder
 
Sev Mile Dogg's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Detroit, MI
Posts: 597
PokerTracker 4 for Windows & Mac OS X - 2+2 Support Thread

Is it possible to be able to add the average stack statistic in BB's ?

" Hand re player " especially
Sev Mile Dogg is offline   Reply With Quote

Reply
      

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:15 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2017, Two Plus Two Interactive
 
Poker Players - Streaming Live Online